Skip to main content

Videocommunicatie inzetten – in alle veiligheid – ook na Corona?

Bevestig hier je inschrijving voor ons webinar omtrent videocommunicatie en Vidyo.  Hoe werkt het en hoe zet ik het in in mijn bedrijf?

Met het verzenden van dit formulier stemt u ermee in dat de Enghouse Groep (Enghouse Interactive Belgium nv, Enghouse AG, ANDTEK GmbH) contact met u opneemt via de verstrekte contactgegevens om u te informeren over producten, diensten , toekomstige webinars, evenementen en whitepapers van Enghouse. U kunt deze toestemming op ieder moment weer intrekken door u hier af te melden.

Heb jij ook een videocommunicatietool geïnstalleerd tijdens deze Corona crisis? En denk je dat deze sterk genoeg is om verder in te zetten in jouwe bedrijfsvoering? Neen, dan is het tijd om hier even naar te luisteren. Vidyo, de videocommunicatietool van Enghouse Interactive: cloudgebaseerd, robuust, veilig (ook qua gegevensbescherming) , schaalbaar en maakt verbinding met om het even welke plaats, zelfs via netwerken met lage bandbreedte.

We tonen hoe het werkt en waarom het ook voor jouw bedrijf werkt, nu en zeker in de toekomst.

Voor wie? Voor iedereen die bedrijfsmatig videocommunicatie wil blijven inzetten, maar dan op een veilige en duurzame manier.

Schrijf je daarom vandaag nog in!

Datum: 7 mei 2020

Tijdstip: van 11u tot 11.30u

Taal: Nederlands

Jouw expert: Pascal Smet

Enghouse Interactive Benelux
Hoogkamerstraat 304
9140 Temse
België

+32 3 760 40 20
info.be@enghouse.com

Menu