Skip to main content

Van de Velde Lingerie: een premium service voor alle partners over de hele wereld.      

“Binnen de 17 seconden worden klanten beantwoord in hun eigen moedertaal. Allemaal vanuit Schellebelle”

Ontdek hoe we de kwaliteit garanderen

UZ Brussel: “Vlekkeloze communicatie is cruciaal voor een ziekenhuis.”

Performante telefonie, digitalisering van contacten en werken met virtuele teams zijn de uitdagingen die ziekenhuizen ook moeten aangaan op zoek moeten naar antwoorden. UZ Brussel nam de geplande verbouwing ter harte om ook haar telefonie- en contactcenter-infrastructuur te moderniseren. Enghouse Interactive en telecompartner Nextel zetten hier hun schouders onder.

Lees het verhaal van UZ Brussel

Acerta bellen? Vlotter dan ooit.

Anno 2017 draait bij moderne bedrijven alles rond klantenbeleving. Zeggen dat u klantgericht bent? Daar heeft een (potentiële) klant niets aan als hij/zij dit ook niet daadwerkelijk beleeft. Het signaal voor Acerta om over te stappen naar een nieuwe telefooncentrale in combinatie met VCC (Voxtron Communication Center).

Hoe ervaarden Acerta en telefoniepartner Proximus dit project?

Mutas garandeert zijn klanten bereikbaarheid en efficiënte opvolging

Dag en nacht bereikbaar zijn voor meer dan 25.000 Belgen die medische bijstand in het buitenland nodig hebben en meer dan 27.000 ouderen met een draagbare alarmknop? Een uitdaging voor Mutas en een boeiende case voor Enghouse Interactive! Met zo’n 75 agenten – meer dan 100 in piekperiodes – zorgt onze contactcenter software voor een vlotte verwerking van alle inkomende en uitgaande oproepen en de opvolging van de medewerkers.

Hoe Mutas klanten bereikbaarheid en efficiënte opvolging garandeert

Rapportering in contactcentra

Weinig werkplekken bevatten zoveel diversiteit en dynamiek (sommigen zeggen ‘hectiek’) als een contactcenter. Daardoor is het vaak moeilijk om het overzicht te bewaren en doordacht bij te sturen. Een doorgedreven rapportering is dan de kip met het gouden ei. Zeker met de VCC (Voxtron Communication Center) tools.

Scoor betere resultaten met rapportering

Hoe outbound marketing iets positiefs wordt

Het woord ‘outbound telemarketing’ heeft vaak een negatieve connotatie. Met dank aan cold-calling, waarbij mensen die geen relatie hebben met een bedrijf worden benaderd. Toch kan het een echte troef zijn in een kwaliteitsvol klantencontact. Als u het maar op de juiste manier aanpakt.

Ontdek hoe!

Het Voxtron Communication Center helemaal klaar om een sterke tandem te vormen met the next best thing in customer communication: Skype.

The big challenge van… Gerechtsdeurwaarder Groenewegen (NL)

Uitdaging: meer en persoonlijkere contacten / Opmerkelijk: Iedereen contactcentermedewerker!

Ontdek hoe we dit klaarspeelden

Multichannel, trend of evolutie ?

De behoefte aan een multichannel aanpak groeit naar aanleiding van een behoefteverandering bij de consument.

Ontdek uw multichannel uitdaging

100% klaar voor uw toekomst

Hoe bouwen we vandaag een productportfolio dat de uitdagingen van morgen tackelt?  Omdat Voxtron-Enghouse er (terecht) prat op gaat de uitdagingen van elke contactcentermanager te kunnen oplossen, willen we nu die aanpak uitdiepen. Duurzamer maken.

Ontdek uw nieuwe productportfolio

The big challenge … wat agenten willen

Recent werd contactcenter agenten gevraagd welke kleine aanpassingen een enorme verbetering zouden
betekenen voor hun (werk)leven. De antwoorden zijn verbluffend en begrijpelijk. Van betere tools tot gelijke
doelstellingen voor iedereen. Dé rode draad door al hun wensen is wel unaniem: behandel ons zoals je wil dat wij de klanten behandelen.

Lees het volledige rapport

Rapportering in contact centers – een grote uitdaging

Werken in een contactcenter staat garant voor hectisch werk, onverwachte pieken en dalen in workload, wisselende acties en bezigheden en variërende personeelsbezettingen. Daardoor wordt het moeilijk voor een contactcentermanager om naast zijn andere taken, nog een duidelijk overzicht te hebben op de huidige situatie, aankomende probleemmomenten of ieders individuele bijdrage aan de prestaties van de hele afdeling.

Lees het volledige rapport

Skype for Business – the next big thing?

Ons Voxtron Communication Center (VCC) krijgt vaak lof voor zijn veelzijdigheid en compatibiliteit met externe systemen of nieuwe applicaties. En ook nu lijkt VCC helemaal klaar om een sterke tandem te vormen met the next best thing in customer communication: Skype for Business.

Lees het volledige rapport

Menu