Skip to main content

Tot uw dienst – van A tot Z

Onze professionele service- en supportteams werken samen met u en uw partners om het project tot een goed einde te brengen. Het resultaat: correct gedefinieerde, ontworpen en uitgevoerde projecten van A tot Z. Onze technische experten geven de noodzakelijke training aan iedereen die betrokken is. Van offerte tot implementatie tot onderhoud: wij staan altijd tot uw dienst.

Professionele diensten

Bij de implementatie van een product hanteren we altijd een zelfde aanpak en dit volgens een complete cyclus: een grondige planning,  het voortdurend monitoren van applicaties en het leveren van continue updates. Met maar één doel: uw bedrijf en zijn processen in klantcommunicatie optimaliseren.

Training

Training in een lokaal of met een virtuele docent of privé-training bij uw klant, de eindgebruiker. Al onze cursussen zijn ontworpen om de gebruiker sneller op weg te helpen en de productiviteit een boost te geven

Integratie en Consultancy

Onze Business Development Managers optimaliseren de gebruikerservaring van uw klanten. Onze service aan de klant is gericht op een optimale mix van geavanceerde live en selfserviceoplossingen om de targets van uw bedrijf te behalen.

Ondersteuning

Onze supportteams werken volgens verschillende systemen. U kiest zelf de geschikte service voor u en uw bedrijf. Alle systemen streven echter één zelfde doel na: buitengewone performantie van onze producten blijvend garanderen. Download hier de handleiding voor het gebruik van onze support website. Of log je meteen in.

Menu