Skip to main content

  Service
  Onze professionele service- en supportteams werken samen met u en uw partners. Het resultaat: doelgericht en accuraat gedefinieerde, ontworpen en uitgevoerde projecten. Onze coaches geven de noodzakelijke training.

  Professionele diensten
  Bij de implementatie van een product hanteren we voor al onze klanten een grondige aanpak volgens een complete cyclus: de planning, de monitoren van applicaties en voortdurende updates. Met maar één overkoepelend doel: uw bedrijf verbeteren.

  Training
  Cursussen in een lokaal of met een virtuele docent en privétraining bij de eindgebruiker. Al onze cursussen zijn ontworpen om de gebruiker sneller op weg te helpen en de productiviteit te boosten.

  Consultancy en Integratie
  Onze Business Development Managers optimaliseren de gebruikerservaring van uw klanten. Onze service aan de klant is gericht op een optimale mix van geavanceerde live en selfserviceoplossingen om de targets van uw bedrijf te behalen.

  Ondersteuning
  Onze supportteams werken volgens verschillende pakketten. U kiest zelf de geschikte service voor u en uw bedrijf. Alle pakketten streven hetzelfde doel na: buitengewone performantie van onze producten. Download hier de handleiding voor het gebruik van onze support website. Of log je meteen in.

  Menu