Skip to main content

Upgrade nu naar de nieuwste versie VCC 19.0.1 en test de 2 extra kanalen (video & chat) kostenloos*

Enghouse Interactive lanceert zijn nieuwste versie van Voxtron Contact Center (VCC). Met nieuwe state-of-the-art functionaliteiten!!

Het antwoord van Enghouse Interactive is fundamenteel met deze twee nieuwe features:

Videocommunicatie in het contact center: stel je voor dat je naast de interactie via telefoon, chat, social media,… nu ook via video met klanten kan communiceren?! Wat een meerwaarde in het contact center!

Live chat functionaliteit: makkelijk te installeren op je website in dezelfde look&feel, personaliseer tot in de details, communiceer met beelden, bestanden of links, verzamelde data inzetbaar voor de juiste beslissingen. Kortom, geef een boost aan de productiviteit van je agenten.

Wil je meer weten over deze nieuwe versie? Boek dan hier een VIDYO meeting met het Enghouse team. Profiteer van het lucratief aanbod om deze twee bijkomende kanalen – video en chat – gratis te testen tot 6 maanden. Bespreek de mogelijkheden met het sales team.

  • excl. Professional services

Meer weten over Vidyo en chat in deze nieuwste VCC versie. Boek dan snel een meeting met sales van Enghouse Interactive. En profiteer van de mogelijkheid tot gratis testen van Vidyo en live chat!

Menu