Skip to main content

Video – een nieuwe ervaring voor jouw klanten. Enghouse Interactive introduceert dit nieuwe kanaal in het contact center.

Bevestig hier je inschrijving voor ons webinar ‘Video, een nieuwe ervaring voor jouw klanten. Hoe pak je het aan?’

Met het verzenden van dit formulier stemt u ermee in dat de Enghouse Groep (Enghouse Interactive Belgium nv, Enghouse AG, ANDTEK GmbH) contact met u opneemt via de verstrekte contactgegevens om u te informeren over producten, diensten , toekomstige webinars, evenementen en whitepapers van Enghouse. U kunt deze toestemming op ieder moment weer intrekken door u hier af te melden.

In deze tijden van corona en lock-down was video de technologie die ons het dichtst bij een face-to-face contact bracht, zowel professioneel met klanten/collega’s, als prive met familie en vrienden. Video zal echter blijvend worden ingezet. Op allerlei niveaus en in diverse sectoren. En misschien ook op de klantendienst van jouw bedrijf? Wordt video het nieuwe kanaal, naast telefoon, mail, chat en social media?

In het webinar tonen we aan de hand van een aantal use cases en een live demo hoe dit ook voor jouw organisatie/bedrijf kan werken, nu en zeker in de toekomst!

Voor wie?

  • Voor iedereen die een contact center of customer relations beheert
  • Voor iedereen die het videokanaal duurzaam wil inzetten in zijn klantencontacten.
  • Voor iedereen die een bestaand VCC platform beheert
  • Voor iedereen met interesse in nieuwe trends en technologieën

Schrijf je daarom vandaag nog in!

Datum: 9 juli 2020

Tijdstip: van 11u tot 11.30u

Taal: Nederlands

Jouw experts: Pascal Smet & Patrick Kusseneers

Enghouse Interactive Benelux
Hoogkamerstraat 304
9140 Temse
België

+32 3 760 40 20
info.be@enghouse.com

Menu