Skip to main content

Vraag je tijdelijke Vidyo-licentie aan

Verbinden vanop afstand – zonder verplichtingen, zonder kosten

Vidyo draagt zijn steentje bij door organisaties van over de hele wereld te helpen om de uitbraak van het coronavirus Covid-19 te trotseren.

Zo kan je voor een beperkte periode gratis een tijdelijke licentie krijgen voor onze cloudgebaseerde Vidyo-oplossing*.

Ons uiterst schaalbare en veerkrachtige videocommunicatieplatform op bedrijfsniveau biedt zelfs de grootste organisaties in gezondheidszorg de flexibiliteit om vanop afstand verbinding te maken met bijna om het even welk plaats, zelfs via netwerken met lage bandbreedte.

Maar niet alleen in de gezondheidszorg biedt Vidyo een oplossing, ook scholen, universiteiten maken gebruik van deze tool. Zeker nu als we de overgang meemaken van het klassieke leslokaal naar online video streaming.  Vidyo is een duurzame oplossing die ook in een post-Corona tijdperk de juiste, robuuste en veilige tool zal blijven.

Probeer het nu!

Gewoon enkele gegevens invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je video verbinding in te stellen.

*Details omtrent looptijd en aantal licenties individueel overeen te komen.

Vul dit formulier in om jouw Vidyo licentie te bekomen

Met het verzenden van dit formulier stemt u ermee in dat de Enghouse Groep (Enghouse Interactive Belgium nv, Enghouse AG, ANDTEK GmbH) contact met u opneemt via de verstrekte contactgegevens om u te informeren over producten, diensten , toekomstige webinars, evenementen en whitepapers van Enghouse. U kunt deze toestemming op ieder moment weer intrekken door u hier af te melden.

Menu