Gartner ziet Enghouse Interactive als een uitdager, een Challenger in zijn nieuwste Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure

We geloven dat onze opmars naar de Top Challenger-positie in Gartner’s Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure ons uitvoerend vermogen alsook de succesvolle migratie van multikanaalcontactcenters uit legacy PBX-platforms naar UC samenwerkingsplatforms zoals Skype voor Bedrijven weerspiegelt. Onze one-stop-shop voor alle klantencontactcommunicatie staat garant voor een volledig geïntegreerde dynamische klantinteractie met een modulaire aanpak en een consistente gebruikersinterface in de hele portfolio, hetgeen deze probleemloos maakt voor klanten met een eenvoudige go-to-market-strategie voor onze partners.

Enghouse Interactive President, Ernie Wallerstein en Global VP of Product Management, John Cray, bespreken de redenen waarom Gartner Enghouse Interactive zich recentelijk als een Top Challenger binnen het Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure heeft gekwalificeerd.

Go-to-market en groei

In tegenstelling tot andere contactcenterleveranciers die voornamelijk telefonieplatformproviders zijn, kunnen we bij Enghouse Interactive op één ding focussen: ervoor zorgen dat klanten de best mogelijke klantervaring krijgen. In plaats van de kernkracht af te zwakken, werkt Enghouse Interactive nauw samen met kanaalpartners die onze oplossingen leveren – op locatie, in de cloud of in hybride omgevingen. Ons steeds sterker wordende partnermodel stelt onze klanten niet enkel in staat om hun favoriete integrator van voice-oplossingen in te zetten, maar ook om de superieure kennis van onze partners over de omgeving van hun klanten te benutten om ons te helpen het aanbod te ontwikkelen dat het best aan hun behoeften voldoet.

Expertise inzake migratie: Meer dan 550 geslaagde implementaties van contactcenters, wereldwijd, binnen Skype voor Bedrijven-omgevingen

Enghouse Interactive-klanten kunnen blijven groeien en zich ontwikkelen binnen deze beschermde omgeving, met onder andere migratie van legacy-telefonieplatforms naar opties van de volgende generatie. Dankzij deze stabiliteit kunnen ze de integratie tussen het contactcenter en kritieke backofficetoepassingen gedurende een veel langere periode optimaliseren. De werking verbetert ook steeds aangezien voor elke oplossing steeds nieuwe functies beschikbaar zijn.

Tot op heden heeft Enghouse met succes de implementatie van meer dan 550 contactcenters wereldwijd in Skype voor Bedrijven-omgevingen verzorgd en blijft het nauw samenwerken met Microsoft en andere UC/PBX-aanbieders zoals Cisco, Avaya en NEC.

Download het rapport. Lees het onderzoek.

Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure,

Download een gratis exemplaar van het 2018 Gartner Magic Quadrant-rapport voor Enghouse Interactive.

[pardot-form id=”8649″ title=”15066 EMEA CEE FY18 Q3 DG Report Gartner Magic Quandrant 2018 – FORM DU”]

Portfolio en gebruikerservaring verminderen het risico

De gebruikersinterface (UI) van Enghouse Interactive vertegenwoordigt een strategie voor zowel front- als back-end portfolio-integratie. De klantgerichte, contextgevoelige, uitbreidbare, analytische en op samenwerking gerichte client met lage voetafdruk staat nu centraal in onze oplossingen voor middelgrote en zakelijke contactcenters. Deze meeslepende interface is het resultaat van jarenlange analyse van de workflow van agenten en supervisors en de input van de klant-eindgebruikers. Dit betekent dat snelgroeiende middelgrote organisaties met zekerheid gebruikers in een vertrouwde omgeving kunnen migreren door de meest gebruikte tool te behouden. Realtime informatie, kwaliteitsmanagement en ‘contextbewuste’ functionaliteit maximaliseren de efficiëntie, terwijl het efficiënte en compacte profiel van de UI enerzijds voorkomt dat de desktop vol rommel komt te staan en anderzijds dat er geen informatie-overload is voor gebruikers die zowel ‘channel hop’ uitvoeren als tegelijkertijd werken in CRM en andere zakelijke toepassingen. De modulaire aanpak van Enghouse Interactive biedt flexibiliteit om functionaliteiten toe te voegen en nieuwe markten te betreden wanneer dat nodig is, met een kleiner risico.

Een ander belangrijk onderscheidend element is dat Enghouse Systems (TSX: ENGH), onze moedermaatschappij en een van Canada’s grootste softwarebedrijven, niet alleen een omzetsverhoging heeft gerealiseerd van ongeveer $10 miljoen in 2002 naar ongeveer $308,0 miljoen in 2016, maar ook schuldenvrij is. Deze stabiliteit, gekoppeld aan een agressieve acquisitiestrategie, stelt ons in staat om innovaties snel op de markt te brengen, terwijl we de voortdurende groei en verbetering van onze portfolio mogelijk maken met specifieke toevoegingen die aan de behoeften van de markt voldoen