Skip to main content

Enghouse Interactive stelt Rüdiger Bohn aan als Managing Director

Temse, België

Enghouse Interactive heeft Rüdiger Bohn aangesteld als nieuwe Managing Director. De specialist in sales en customer care is verantwoordelijk voor de regio’s DACH, Benelux en Frankrijk. Bohn wil de partnerdistributie verder stimuleren en Enghouse op lange termijn vestigen als onmisbare partner voor Customer-Experience-oplossingen, zowel voor Cloud-oplossingen als lokaal.

Rüdiger BohnMet Rüdiger Bohn komt een expert op het gebied van Customer Service aan het hoofd van Enghouse Interactive. Bohn wil met continuïteit en stabiliteit de groei van het bedrijf verder blijven bevorderen, het merk Enghouse uitbreiden en de oplossingenportfolio optimaal afstemmen op de eisen van de klant in uitvoering van de dagelijkse IT-opdrachten.

“Met Rüdiger Bohn hebben we een ervaren en succesvolle manager gevonden die al het potentieel voor succesvolle bedrijfsontwikkeling zal benutten en Enghouse op lange termijn zal vestigen als belangrijke speler voor klantgerichte oplossingen, zowel lokaal als in de cloud”, zegt Michael Stubbing, Managing Director bij Enghouse Interactive voor Noord- en Midden-Europa.

Bohn wil de partnerdistributie verder intensiveren. “Het sterke partnernetwerk stelt ons in staat om de markt nog doelbewuster te penetreren en zo goed mogelijk in te spelen op de digitale verandering bij onze klanten, zodat we de koers van onze groei met succes kunnen voortzetten”, aldus de Interactive Managing Director van Enghouse.

Rüdiger Bohn kan bogen op meer dan 25 jaar uitgebreide ervaring in de distributie van technologische oplossingen voor diverse bedrijfstakken. De strateeg is al jaren toonaangevend in de CX-activiteiten van Cisco in de EMEAR-regio.

Menu